Verstrek informatie voor Klantenservice

Alles uitvouwen | Alles invouwen

Om betere ondersteuning te bieden bij problemen die verband houden met het functioneren van het programma, kunnen specialisten van de klantenservice u vragen om tijdelijk de programma-instellingen te wijzigen voor fout opsporingsdoeleinden terwijl de diagnostiek aan de gang is. Hiervoor moet u mogelijk het volgende doen:

Het zelf wijzigen van programma-instellingen op manieren die niet worden beschreven in de Help of die niet worden aanbevolen door specialisten van de klantenservice kan vertragingen en crashes van het besturingssysteem veroorzaken, de beperkingen van de toepassing omzeilen en de beschikbaarheid en integriteit van de verwerkte informatie schaden.

Tracebestanden

Tracing is een manier om gedetailleerde informatie over de activiteit van het programma te registreren. De specialisten van Kaspersky klantenservice gebruiken traceerbestanden om problemen op te lossen. U kunt logboekregistratie van volledige programma gebeurtenissen inschakelen om traceerbestanden te maken en deze op verzoek handmatig naar de klantenservice te sturen. Standaard is de registratie van alle programmagebeurtenissen uitgeschakeld. Hoewel sommige programmagebeurtenissen tijdens programma-updates worden geregistreerd, worden ze niet automatisch verstuurd. De klantenservice kan deze in bepaalde gevallen nodig hebben.

U kunt de registratie en automatische overdracht van besturingssysteemgegevens (dumpbestanden) naar experts van Kaspersky ook inschakelen of uitschakelen. Ze gebruiken de geleverde informatie om fouten in het programma te vinden en ze in latere updates op te lossen. U vindt meer informatie over het doel en de structuur van trace- dumpbestanden in het gedeelte Over de inhoud van trace- en dumpbestanden. Standaard is de registratie van besturingssysteemgegevens ingeschakeld, maar is automatische overdracht ervan uitgeschakeld.

Programmagebeurtenissen registreren

Stuur besturingssysteem gegevens naar de klantenservice

Als u bevestigt dat u gegevens aan de klantenservice wilt verstrekken, stuurt Kaspersky Safe Kids dumpbestanden die op uw computer zijn opgeslagen naar Kaspersky.